OM BILLOBULLS

MÅNDAG-SÖNDAG:Se nedan

Boka din egna lekstund på Bill o Bulls lekland, eller köp presentkort för senare tillfälle.


Hej alla fina !

I dessa svåra tider håller sig många hemma. I måndags stängde vi på grund av att det var tomt och nästan alla kalas avbokade (Vi genomför fortfarande bokade kalas). Nu försöker vi överleva och samtidigt erbjuda er att leka på Leklandet!


Vi öppnar igen, fast endast för BOKADE BESÖK alla dagar mellan 10-17! Detta betyder att du och ditt barn kan leka helt själva på Leklandet. Självklart kan ni välja att ta med vänner.


Pris: Ni betalar inträde om 140kr per barn (gäller alla åldrar).
Tid: 2 timmar per bokning.
Hur: Ni bokar via vår telefon 0141- 101100. Eller via meddelande på Messenger som du lättast når här via Facebook.
OBS: Utifrån Folkhälsomyndighetens regler får vi ej ta in fler än 50 personer samtidigt.


Vi hoppas att detta skapar en tryggare känsla för alla föräldrar att besöka oss. Trots situationen i världen hoppas vi på att kunna bidra till många skratt och mycket bus.

Vi hoppas även att ni vill stötta och köpa presentkort eller donera en peng just nu. Priser finns på hemsidan under priser www.Billobulls.se. Och en måste skriva vad du heter och vad du köper på mailen eller Messenger för att vi ska kunna bokföra allt rätt, och för att vi ska veta vem som köpt vad betala går att göra med Swish 1232635159.

Nu håller vi tummarna för att vi klarar detta och att vi kan fortsätta ha Leklandet i Motala 🥰
Kramar från oss Jenny, Jocke.

STÄNGT         PÅSKAFTON, MIDSOMMARAFTON, JULAFTON,  JULDAGEN, NYÅRSAFTON, NYÅRSDAGEN     

OM BILLOBULLS LEKLAND

BilloBulls lekland öppnade den 22 september 2011 med en leksaks - babybutik på nedre plan i Lekias regi. Den 1 oktober 2019 togs leklandet över i ny regi. I leklandet finns en restaurang, där vi serverar allt från en lättare fika, glass, slush och många matigare menyer.  Du kan äta på plats eller så finns det möjlighet att ta med maten hem.


Phone: 0141-101100

Email: info@billobulls.se