VIKTIG INFO

Bill o Bulls lekland väljer att följa de rekommendationer som gäller för förskolor och skolor gällande Coronaviruset

I nuläget är nationella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten att förskolor och skolor håller öppet tills annat meddelas ur ett smittskyddsperspektiv. Att stänga skolor anses inte vara en effektiv metod för smittskydd under de förutsättningar som råder i Sverige.


I samband med influensa tider råder vi all personal att vara extra noga med handhygien och uppmanar alla, personal samt besökare, att vara hemma om de känner sig sjuka.

Vi tittar kontinuerligt på vad myndigheterna bedömer viktigt och vi följer deras rekommendationer för behov att vidta andra åtgärder, vi kommer att informera om det ändras på vår hemsida.


Kalasbokningar

Har du frågor kring ditt kalas eller vill du avboka kalaset, mailar du eller ringer till Bill o Bulls Lekland på mail info@billobulls.se eller ring på telefon nummer 0141/10 11 00Våra lokaler följer alla säkerställda krav lekutrustning och brandsäkerhet. För att göra ert besök så roligt och trivsamt som möjligt har vi några enkla regler.

  • Strumptvång  (av hygien- och säkerhetsskäl, finns strumpor att köpa på leklandet)
  • Inga vassa föremål i fickor eller på kläder.
  • Ej tuggummi eller godis i leklandet
  • Egen mat och dryck får ej medtagas (undantag bebismat)
  • Det är inte tillåtet att klättra uppför rutschkanorna eller på skyddsnäten
  • Alla barn måste komma i sällskap av myndig person. Bill och Bull har verkligen gjort sitt bästa för att göra leklandet säkert, men leken sker under ansvarig vuxens överblick.
  • Våra besökare ansvarar själva för sina värdesaker, även jackor, skor och väskor. Vi har ca 40 avgiftsfria och låsbara skåp, där det är först till kvarn som gäller.