Lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss!


Nedan skriver vi upp lediga tjäster.

Just nu söker vi en pigg person som kan jobba helger och lovdagar 30-100% med start i maj/juni


Om jobbet

Vi söker nu en kock som vill arbeta under sommaren med start i maj månad. Finns chans till förlängning under helger, lov och lovdagar!


På Bill o Bulls Lekland tar vi service på allvar, och vill att alla våra kunder får en rolig vistelse med god mat! Vi är ett tajt litet gäng som gör flera olika delar så som kalas, kassa, städ och vi har mycket kul tillsammans.


Ansökan samt eventuella frågor besvaras via epost. Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med snabbmat som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Vid lugnare dagar med färre gäster får du även rycka in i kassan och de andra uppgifterna som vi genomför.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat, samt viss erfarenhet från både varm- och kallkök. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och en vilja att lära sig och utvecklas är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i vid lunchrusningen.


Matchar du ovanstående text så finns givetvis alla möjligheter att utveckla din roll och ta större ansvar. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid under främst helger.


Ansökan samt eventuella frågor sker via epost.

Märk din ansökan med: KOCK